Is jouw ploeg nog op zoek naar extra spelers / speelsters, een nieuwe trainer, ...? Stuur een mailtje naar en je zoekertje verschijnt binnenkort op deze pagina.

VC Staffel 20/06/2022

VC Staffel (Dames 3E) is op zoek naar een gemotiveerde spelverdeelster om onze ploeg te versterken.

Onze thuiswedstrijden en trainingen gaan door op maandagavond van 19u tot 21u in Sporthal Hekers te Zwijnaarde.

Interesse om kennis te maken met onze ploeg? Gelieve te mailen naar annelienc@yahoo.com.

Annelien Coens
Gezocht: enthousiaste speelsters 20/06/2022

Voor onze damesploeg bij VC Den Distel (Vobog 3) zijn we op zoek naar minstens 3 enthousiaste speelsters om onze ploeg te versterken. Ervaring is mooi meegenomen maar niet noodzakelijk.

Thuiswedstrijden gaan door op zaterdag tussen 19u en 21u in sporthal Rozebroeken te Sint-Amandsberg. Er is ook een vrijblijvende training elke 2 weken op donderdag van 20u-22u in sporthal Driebeek (Gentbrugge).

Bij interesse mag je contact opnemen via het mailadres neledroesbeke@gmail.com.

We staan ook open om een onvolledige ploeg in ons team op te nemen.

Hopelijk tot snel!

Nele Droesbeke
Wie o wie heeft zin om te volleyballen in een toffe bende? 12/06/2022

De Locos Ladies zijn op zoek naar speelsters.

We spelen in Vobog 3, trainen op maandagavond van 18 u. tot 20 u. in sporthal Driebeek in Gentbrugge en spelen onze thuismatchen op zaterdagavond om 18 u. in sporthal Rozenbroeken in Sint-Amandsberg 🏐💪🏻

Interesse? Stuur dan snel een berichtje naar elsvc@yahoo.com.

Els Van Cauwenberge
Toesjee Dames09/05/2022
Nadat onze damesploeg afgelopen seizoen niet is kunnen starten door enkele afhakende dames, zouden we komend seizoen die ploeg graag terug leven inblazen. Enkele van de dames van voorheen staan te popelen om nieuwe speelsters te mogen verwelkomen om samen een nieuwe leuke ploeg op te starten.

De thuismatchen zouden plaatsvinden op zaterdag om 18u00 in de sporthal van Lovendegem, zodat ook de kinderen nog kunnen meekomen of om nog veel tijd te hebben om na te praten!

Jullie worden opgenomen in een kleine club, waar al meerdere ploegen hun onderdak hebben. Er zijn 3 gemengde ploegen en 1 herenploeg. Op donderdag is er een vrijblijvende training, waar alle leden welkom zijn om samen gezellig wat te trainen en te matchen.

Heb je interesse, neem dan gerust contact met ons op en we ontvangen jullie met open armen!

We staan ook open voor het samensmelten met een andere ploeg als dat past.
VC Jong&Sportief Uitbergen03/05/2022

Wij zijn VC Jong&Sportief Uitbergen en spelen in de reeks HEREN 3e VOBOG. Onze thuiswedstrijden worden gespeeld in de sporthal te Berlare op donderdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur. Onze club bestaat ondertussen 40 jaar waardoor het "Jong" in onze ploegnaam ondertussen is geëvolueerd naar rijp, ervaren, geroutineerd... maar "sportief" zijn we zeker nog.
We zijn echter op zoek naar 2 gepassioneerde all-round volleyballers die zich nog willen uitleven tijdens de wedstrijden om daarna tijd te maken voor een gemoedelijke babbel onder vrienden.

Voel je het kriebelen om sport en animo te combineren, stuur dan een mailtje naar wimpieken@telenet.be.

VC Willy15/04/2022
Wij zijn een damesploeg uit eerste vobog die op zoek zijn naar enkele dames die al enige volleybalervaring hebben en naast spelen voor het plezier toch ook graag vechten voor de overwinning 🙂
Wij spelen onze thuiswedstrijden op woensdag om 20u in Zelzate.
Indien interesse, stuur gerust een mailtje naar karen_duprez@hotmail.com.
New players31/03/2022
Me and my husband are looking for a place for recreational play/training in the Gent area. We just moved to Gent from Brazil. There, we played with friends. We are 37 years old. If any team is interested, please contact us by email anabelamagalhaes1@hotmail.com.
Dames 1 – zin in oefenwedstrijd?07/03/2022
Door de vele uitgestelde wedstrijden vroegen we ons af of er ploegen zijn die zin hebben in een oefenwedstrijd tegen ons, DAO uit Vobog Dames 1.

Laat gerust iets weten op 0473 73 27 26 om verder af te spreken.
0473/73.27.26
VC Hera zoekt nieuwe scheidsrechter02/11/2021
Wij zijn VC Hera, een gezellige dames volleybalploeg, die haar thuismatchen in Sint-Amandsberg in Sporthal Rozebroeken speelt op maandagavond 20u30.
Wij zijn op zoek naar een nieuwe scheidsrechter (m/v/x).
Wij bieden je een kleine vrijwilligersvergoeding, een drankje na de match en onze eeuwige dankbaarheid.

Interesse? Laat me iets weten.
Bieke Dobbelaere 0475/94.90.42
't Kelderken G2 is op zoek naar een enthousiaste dame 14/09/2021
't Kelderken G2 (alias Chocotoff) is op zoek naar een enthousiaste dame met enige volleybalervaring.
We spelen onze thuiswedstrijden in sporthal Neptunus (te Wondelgem). Dit op zaterdag om 19uur.
Daarna houden we van een stukje après-volleybal.
Matthias Struyvelt
VC Zebra Gemengd 11/09/2021

VC Zebra Gemengd zoekt dringend enkele spelers en speelsters om onze ploeg te vervoegen.
Alle leeftijden zijn van harte welkom! Kom gerust eens kennis maken en/of mee trainen op een vrijdagavond vanaf 10 Sept.
Wij trainen en spelen-thuis (in reeks Gemengd 3A) op vrijdagavond om 20:30 in Sporthal De Warande in Wetteren (tijdelijk in Mariagaard omv vaccinatiecentrum)

Interesse? Laat me iets weten

Toon Brijs 0497/05.26.47
Vobala 2 11/09/2021

Ook corona heeft ons parten gespeeld. Vobala 2 (heren 3A) zoekt nog enkele spelers/aanvallers. We spelen in de sporthal van Sint-Martens-Latem en hebben onze wedstrijden telkens op dinsdagavond om 20u. Altijd welkom om onze ploeg aan te vullen en/of te versterken.

Lode Scheerder 0474/97.36.75
VCMC1 Zoekt spelers 05/09/2021

Onze ploeg zoekt nog enkele spelers om ons te vervoegen voor trainingen en/of wedstrijden in VOBOG H3. We trainen op vrijdagavond van 20uur tot 21u30 en spelen op zondagvoormiddag om 10u15 thuis te Mariakerke in de parochiale sporthal. We zijn een enthousiaste ploeg van alle leeftijden. We gaan jaarlijks op weekend en geven elk jaar een formidabel eetfestijn. Interesse , Contacteer mij.

Alain Sieron
Ypsilon op zoek naar versterking 02/09/2021

Onze enthousiaste dames van Ypsilon (Dames 3de prov - VC Artevelde) zijn op zoek naar versterking.
We spelen onze thuismatchen op zondagvoormiddag in Sporthal Driebeek.
De andere matchen zijn vooral in en rond het Gentse.

Zin om mee te doen?
Stuur een mailtje naar: demeyer.lana@hotmail.com.

Lana De Meyer
Gezocht! - Speelster met volleybalervaring 30/08/2021

Voor de gemengde ploeg van de Anoniemfibieën zijn we op zoek naar een extra speelster. Heb je ervaring in recreatieve of provinciale competitie en heb je zin om je te engageren en amuseren in onze ploeg? Laat het ons weten!

We trainen op donderdagavond van 19u-21u en spelen onze thuismatchen op zaterdag van 17u-19u, beiden in Sporthal De Warande in Wetteren. Het hapje en drankje achteraf, ontbreken zelden. ;-)

Naast onze gemengde ploeg, hebben we ook een damesploeg waar je eventueel bij kan inspringen. De meeste van onze spelers en speelsters zijn tussen de 30 en 40 jaar en hebben recreatieve of competitieve ervaring. We spelen met beide ploegen in 2e Vobog.

Katelijne Van den Bossche
Wimago’s op zoek naar enthousiaste mannen 30/08/2021

Voor onze gemengde ploeg de Wimago’s zijn wij nog dringend op zoek naar extra mankracht. Wij spelen in eerste gemengd bij VOBOG. Onze thuiswedstrijden zijn telkens op zondagavond om 18u00 in het Sporkot te Leupegem (Oudenaarde). Trainen doen we niet zo vaak. Enkel de weken voor de start van het seizoen en soms eens tussen wedstrijden door als er op zondag geen thuiswedstrijd gepland staat.

Wij zijn een goedlachse bende die houdt van volleybal, maar evenzeer van samen een glaasje te drinken en plezier te maken. Dus heb je zin om met ons te volleyballen en veel plezier te maken, stuur dan gerust een mailtje naar e.decaboter85@gmail.com en hopelijk tot snel!

Elke Decaboter
Volleybalclub Volam zoekt speelsters / spelers29/08/2021

Recreatieve Volley-Club Volam :
Wij zijn een gemengde volleybal groep welke vriendschappelijk en dynamisch spel speelt
Geen competitie, wel deelname aan enkele volley-tornooien
Zoek je bijkomende training, gestopt met competitie of heb je al jaartje volleybal gespeeld dan ben je zeker welkom !
Ben je gestopt met competitie of heb je al jaartje volley gespeeld dan ben je zeker welkom!

Interesse? Kom eens vrijblijvend meespelen
Elke donderdagavond 20u - 21.30u (seizoenbegin 2 sept. '21) in nieuwe zaal Sporthal Ter Wallen Sportstr. 1 Merelbeke

Voor info en contact zend een mailtje

Dirk De Plukker
Ben jij de dame die wij zoeken? 29/08/2021
Ben jij ook zo enthousiast dat we weer kunnen matchen spelen? Wij, de dames van ORIX UFO zijn er helemaal klaar voor als jij ons vervoegd. We zoeken nog een gedreven speelster die zeker en vast niet naast de bal slaat.
Onze thuismatchen zijn op vrijdagavond 20u in Sporthal Schotte te Erembodegem (Aalst).
ORIX UFO speelt in de 1ste reeks van de Vriendschap (Brabantse reeks onder VolleyVlaanderen). Je kan een damesreeks uit VOBOG en De vriendschap combineren, ideaal als je wat meer matchen wil spelen.
Ben jij die dame of ken je iemand die ons enthousiaste team komt vervolledigen? Stuur ons dan nu een mailtje op ufo.orix@gmail.com voor meer info.
Hot Birds 19/08/2021
Voor onze herenploeg Hot Birds uit 2e VOBOG zijn wij op zoek naar een gemotiveerde spelverdeler die perfect bij ons team pas(s)t ;-) Je komt terecht in een enthousiaste groep die er ook van geniet om na de wedstrijd / training nog een drankje te nuttigen. Trainen doen we meestal op woensdagavond van 20u30 tot 22u30, onze thuismatchen spelen we op zaterdagavond om 20u, dit telkens in de sporthal te Waarschoot (Lievegem).
Indien interesse, stuur gerust een mailtje naar lievenclincke_zom@hotmail.com.
CAVA 't Kelderken is op zoek naar dames19/08/2021
Wij zijn op zoek naar dames voor volgend seizoen. Wij spelen in derde reeds VOBOG (vorig seizoen nog in tweede reeks).
Onze thuiswedstrijden zijn op woensdagavond of zondagvoormiddag in de Bourgoyen in Mariakerke. Trainen is op woendagavond (indien er geen matchen zijn). We zijn een team van dames tussen 36 en 50 jaar.
Interesse? Kom dan gerust eens kijken! Iedereen die al volleybalervaring heeft is welkom!
Sandrine Schaumont
Wabibis zoekt enthousiaste damesspeelsters 10/08/2021
Onze volleybalploeg Wabibis zoekt enthousiaste dames (liefst met een klein beetje ervaring) die zin hebben om volleybal te spelen.
Onze thuismatchen gaan door op maandagavond in de Rozenbroeken te Gent. We trainen heel af en toe eens (bv als we lange tijd geen match hebben of bij de start van het seizoen).
Heb jij interesse? Neem contact op met evelyne_eneman@hotmail.com.
Passeur gezocht Damesploeg VV DE PINTE 10/08/2021
Voor onze enthousiaste damesploeg zoeken wij nog een spelverdeler om ons team te versterken.
We spelen vobog in de 2e reeks. De thuiswedstrijden gaan door op vrijdagavond in het OCP De Pinte om 21u, tof om de week samen af te sluiten op en naast het veld!
Bij interesse graag mailen naar maenhout.severien@gmail.com.
Severien Maenhout
Train(st)er/coach gezocht voor damesploeg Vogym Deinze 05/08/2021
Heel dringend een train(st)er gezocht voor damesploeg Vogym Deinze.
Wij zijn een ploeg met 15 gedreven en enthousiaste speelsters en zijn actief in 3de Vobog D.
Onze trainingen en thuismatchen gaan door op zondagvoormiddag (vanaf 10u) in de sporthal van Kruisem.
Interesse? Neem zo snel mogelijk contact op met Sonja Vandenbroucke.
Sonja Vandenbroucke 0479/65.72.60
JTV ZELE 30/07/2021

Door het stoppen van enkele speelsters is JTV ZELE (dames) op zoek naar enthousiaste speelsters. We spelen in 3e Vobog en onze thuiswedstrijden zijn op maandagavond en worden gespeeld in Sporthal De Zeven te Zele. We starten opnieuw half augustus. Naast volleybal staan ontspanning en plezier uiteraard centraal!

Heb je interesse om onze ploeg te versterken, stuur dan een mailtje naar info@jtvdero.be of bel met verantwoordelijke Marleen De Waegemaekers op het nummer 0473 24 33 10.

Marleen De Waegemaekers 0473/24.33.10
VC SWINA 08/07/2021
Vorig jaar promoveerden we naar de tweede VOBOG-afdeling.
Door corona haakten enkele spelers ondertussen af.
We zoeken daarom versterking om ons dit seizoen in tweede te kunnen handhaven.
Thuiswedstrijden op zaterdag om 17 uur in de sporthal van Merelbeke.
Koen Van Caimere 0478/25.85.94
Paul De Keere 0477/40.80.86
Argos Waarschoot06/07/2021

Zin om een balletje te slaan en een gezellige après-volley in een goedlachse bende? Damesploeg Argos Waarschoot is op zoek naar 2 vaste speelsters ( hoek en/of midden). We spelen in 2de vobog en spelen thuiswedstrijden op donderdag 20u30 tot 22u30 in de sporthal van Waarschoot, Kleine Weg 3.

Indien interesse, stuur dan een mailtje naar hilde_dierens@yahoo.com.

Hilde Dierens